Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας, ο Σύλλογος Αεραθλητών Λάρισας, και η σχολή Magic Paragliding School διοργάνωσαν για 11η συνεχόμενη χρονιά το «ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» .

Μπορεί τελικά οι κακές καιρικές συνθήκες το πρωί της Κυριακής με το συνεχόμενο ψιλόβροχο να μην επέτρεψε να έρθουν όλοι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή και να μην υλοποιήθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι του Ιπτάμενου Καρναβαλιού αλλά δεν έλειψαν η φαντασία, τα χρώματα, τα επικίνδυνα και συναρπαστικά κόλπα στον αέρα και οι καταπληκτικές προσγειώσεις που έκαναν τόσο οι αεραθλητές με τα αλεξίπτωτα πλαγιάς όσο και με τα αλεξίπτωτα πλαγιάς με μηχανή (γνωστά ως paramotor) .

Απολαύσαμε ιπτάμενες καραμέλες για να μας γλυκάνουν τη ζωή μας, ιπτάμενες καρέκλες, γελοτοποιούς, παλιάτσους, κλόουν αλλά και τους υιούς του Καντάφι που έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις για την Λυβύη.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εκδήλωση έδωσαν για ακόμα μια φορά οι φίλοι του paramotor, που ομόρφυναν με τα πολύχρωμα αλεξίπτωτά τους και τις συναρπαστικές και πολύωρες πτήσεις τους το 11ο Ιπτάμενο Καρναβάλι Ελασσόνας. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι φίλοι μας με τα paramotor πληθαίνουν κάθε χρόνο και κάνουν το θέαμα μοναδικό.

Χωρίς να αγνοούμε τους πολλούς φίλους μας που ήρθαν και φέτος από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Άρτα, τα Τρίκαλα, το Βόλο, να επισημάνουμε ότι με την ομάδα της Αθήνας που συμμετείχε στο 11ο Ιπτάμενο Καρναβάλι ήταν και ο γνωστός φωτογράφος Χάρις Χριστόπουλος που έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο paramotor.

Και αν ο καιρός ήταν καλύτερος θα προλάβαιναν να είναι κοντά μας και μια ομάδα 20 Βέλγων, που έφθασε μετά το μεσημέρι στην πόλη μας.

Μέσα σε ένα θερμό κλίμα με κέφι, ζωντάνια, αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια που ακολούθησε μετά τις πτήσεις, έδωσαν όλοι ραντεβού για το 12ο ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια: